De
ZALEN

In verband met de sloop van het Treslinghuis kun je nu zalen huren in Ons Belang (Zaagmuldersweg 82-C). Informeer bij Treslinghuis Evenementen voor meer informatie over de mogelijkheden: balietreslinghuis@werkpro.nl / 050 – 317 12 80.

Alle ruimtes beschikken over draadloos internet. Het gebruik van projectiectiescherm, flip-over + stiften, videorecorder en dvd-speler is, voor zover voorradig, gratis. Voor alle ruimtes geldt dat er tegen een kleine meerprijs gebruik gemaakt kan worden beamer en laptop.

Wanneer je een zaal wilt huren, laat dan vroegtijdig weten van welke faciliteiten je gebruik gaat maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles gebruiksklaar aanwezig is.

THEATERZAAL ONS BELANG

Met een capaciteit van maximaal 150 personen is de Theaterzaal Ons Belang de grootste zaal. Deze zaal is beschikbaar op zaterdag en zondag.

De indeling en faciliteiten zorgen ervoor dat de zaal geschikt is voor feesten en partijen, colleges, recepties, presentaties en andere grote evenementen. Zo beschikt zij over een breed podium, en een bar. Er hangt een vaste beamerinstallatie met een directe aansluiting voor een laptop, waar tegen betaling gebruik van is te maken.

VERGADERRUIMTE ONS BELANG

Vergaderruimte Ons Belang is een kleinere zaal geschikt voor vergaderingen tot en met 22 personen.

Deze ruimte leent zich naast vergaderingen ook uitstekend voor kleinschalige recepties en workshops.

Voor kleine bijeenkomsten tot 12 personen rekenen wij een lager tarief.

De vergaderruimte Ons Belang beschikt over 2 toiletten, een keukenblok en een eigen koffievoorziening.