Zalenverhuur
Arrangementen

Huur je een zaal bij ons dan kun je gebruik maken van onze (lunch) arrangementen. Deze worden bereid in de keuken van Het Oude Politiebureau.

Je kan natuurlijk ook lunchen in het sfeervolle restaurant zelf. Dan kan je kiezen van de menukaart. Vanaf het gebouw van Ons Belang is ongeveer vijf minuten wandelen naar het stadsrestaurant. Reserveren via (050) 211 36 84 is dan wel een must.

Vergaderarrangement: € 4.50 p.p.

De vergaderlocatie van Ons Belang is zelfvoorzienend. Een automaat voor allerlei soorten koffie en thee staat voor je klaar, onbeperkt, evenals water.

· Eventueel aan te vullen met een assorti cake/koek à € 0.50 p.p.
· Eventueel aan te vullen met een assorti zoetwaren (koekjes/chocolade) à € 1.00 p.p.

Luncharrangement: € 14 p.p.

Je maakt een combinatie van bovenstaand vergaderarrangement en onze groepslunch: na een ochtend vergaderen maak je een wandelingetje door de prachtige Oosterparkwijk naar het Stadsrestaurant om daar te lunchen om 12.00 uur.

Mocht je op de vergaderlocatie willen lunchen dan is dat zeker ook mogelijk. Dan kan je kiezen uit de diverse ‘Groepslunch op locatie’, zie hieronder. Geef je voorkeur aan bij de reservering.

Dagarrangement: € 18.50 p.p.

Je bent zowel de ochtend als de middag in catering volledig verzorgd met een vergaderarrangement in combinatie met een HOP groepslunch op het Stadsrestaurant.

Ook hier geldt dat je op de vergaderlocatie kunt lunchen, maar wij adviseren even lekker de benen te strekken, het geeft nieuwe energie, let maar op!