Wat is het
Wijkwerkbedrijf

Het wijkwerkbedrijf biedt diensten en producten aan om de Oosterparkwijk een stukje leuker, schoner en mooier te maken. Zo willen we een bijdrage leveren aan een bruisende en leefbare wijk, voor en door bewoners.

Het Stadsrestaurant is een groot voorbeeld van hoe het wijkwerkbedrijf zich inzet voor de wijk. Maar er zijn ook andere voorbeelden, zoals de buurtconciërges, de wijkagenda en het beheer van de verschillende accommodaties.

Wat heeft het wijkwerkbedrijf te bieden?

De spelcontainer op het JOP is ook onderdeel van het WijkwerkbedrijfHet wijkwerkbedrijf valt onder Wijkwerken. Wijkwerken is een samenwerkingsverband tussen WerkPro, NOVO, Leger des Heils en Lentis. Daardoor hebben we vrijwilligerswerk, dagbesteding, participatiebanen en werkervaringsplaatsen beschikbaar.

Iedereen heeft andere interesses en talenten. Bij ons kan je deze verder ontwikkelen of juist op zoek naar wat je nog meer kan.

Als medewerker doe je ervaring op en kan je begeleid worden naar een betaalde baan. Je kan je oriënteren op passend werk in bijvoorbeeld het gastheerschap, PR, administratie, de keuken en/of de bediening.

Kom langs bij het wijkwerkbedrijf

Lijkt het je leuk om in je eigen wijk te werken? Of wil je eerst meer weten over de activiteiten van het Treslinghuis of het Stadsrestaurant? Stap dan gerust eens binnen aan de Paradijsvogelstraat 11-f om te vragen naar de mogelijkheden.