WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN KOKOSOLIE? GEBRUIKT VOOR KOKOSOLIE VAN BAKKEN TOT SCHOONHEID

0

Kokosolie krijgt de laatste tijd een slechte reputatie. Eens de meest geliefde nieuwe trend op het gebied van gezonde voeding, viel kokosolie snel uit de gratie nadat de American Heart Association (AHA) had gewaarschuwd dat het zogenaamde superfood hetzelfde gehalte aan verzadigd vet bevat als druipend rundvlees (ja, echt waar). Dit betekent dat slechts twee eetlepels kokosolie ongeveer 20 gram verzadigd vet zouden zijn. Dat is het volledige aanbevolen dagelijkse bedrag voor vrouwen.

De voordelen van kokosolie strekken zich ook uit tot het helpen reinigen en witter maken van tanden en het verkleinen van tandbederf, aldus onderzoek. “Het helpt de opname van calcium en magnesium door het lichaam te bevorderen, wat op zijn beurt de tanden helpt te versterken, waardoor ze beter bestand zijn tegen tandbederf”, aldus Holland & Barrett.

Actrice Gwyneth Paltrow heeft deze methode ook geprobeerd, en als haar parelwitte glimlach iets is om voorbij te gaan, kan het duidelijk een charme werken! “Ik ben net begonnen met het trekken van olie, en dat is wanneer je kokosolie 20 minuten [in je mond] rondspoelt, en het zou geweldig zijn voor de mondgezondheid en je tanden wit maken.”

Kokosolie op gezichtsmake-up remover
Doe net als Oscar-winnende actrice Emma Stone en gebruik de niet-chemische verbindingen van kokosolie om je make-up ‘s nachts af te doen.
Om dit te doen, schep je een beetje kokosolie uit de pan en verwarm je het tussen je vingers. Masseer vervolgens de olie in een cirkelvormige beweging in uw huid voordat u wattenschijfjes of een schoon washandje gebruikt om de olie weg te vegen. Je make-up moet wegkomen met de olie, waardoor je huid fris en productvrij aanvoelt.

HOE U UZELF DE PERFECTE BRAZILIAANSE WAX VOOR THUIS KUNT GEVEN

Previous article

7 TRUCS DIE ALTIJD WERKEN OM DE MOOISTE VAN DE NACHT TE ZIJN

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *