Stadsrestaurant
HET OUDE POLITIEBUREAU

Geopend op

Dinsdag t/m vrijdag
10.00 – 21.30 uur
Keuken open:
Lunch van 11:30 tot 14:30
Diner van 17:00 tot 20:30

Adres

Zaagmuldersweg 3
Oosterparkwijk, Groningen

Reserveren

(050) 211 36 84

Aanzicht van Het Oude PolitiebureauIn de volksmond staat Zaagmuldersweg 3 in de Oosterparkwijk ook wel bekend als “Het Oude Politiebureau”. Na vele jaren is deze naam in ere hersteld. Het unieke gebouw is omgetoverd tot een prachtige eetgelegenheid en daarmee is Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau een feit.

We hebben met het restaurant oog voor duurzaamheid, lokaal en sociaal. In de inrichting vind je meerdere elementen van de Oosterparkwijk terug. De gerechten worden zo veel mogelijk met lokale ingrediënten bereid.

Lekker lokaal eten

De gerechten van onze menukaart komen uit alle windstreken, waar de Hollandse pot natuurlijk niet ontbreekt. Met verse en lokale producten zetten we lekker eten op tafel. Vegetarische gerechten ontbreken niet en waar het kan, gebruiken we biologische ingrediënten. Of je nou voor een lunch of diner komt, we garanderen dat je smult! Betaalbaar voor iedereen. Vers, gezond en lekker eten waar je simpelweg blij van wordt.

Vegetarisch gerechtVleesgerecht

 

Sociaal

We zijn als onderdeel van WerkPro een non-profit werkleerbedrijf waar we mensen de gelegenheid bieden zich verder te ontwikkelen en ze weer voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Onze chef-kok Jesse Hansel leidt onze medewerkers op en wordt daarbij ondersteund door Gerry Vermeer (je kent haar wellicht van Boven Jan). Dus als je komt eten, bied je indirect werkervaring, daar zijn we blij mee!