Groepslunch & catering

Als je ’s ochtends hard aan het werk bent, heb je ’s middags nieuwe energie nodig. Een goede lunch kan daar aan bijdragen. Combineer het met een wandeling met je collega’s en je kan de rest van de middag er weer tegen aan. Ben je met een gezelschap van meer dan 8 personen dan kan je een groepslunch bestellen voor € 9.50 p.p. in het Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau (oftewel: HOP!) aan de Zaagmuldersweg 3. Er is plek voor maximaal 25 personen.

De groepslunch: lekker en gezond

Deze groepslunch bestaat uit een kop verse soep, onbeperkt versgebakken brood van de Novobakkerij uit de stad met diverse soorten beleg (vlees, kaas, rauwkost) en een Bourgondische- of Oesterzwamkroket. Als bijgerecht een tonijnsalade en een aardappelsalade. Geserveerd met jus d’orange en melk.

Eventueel aan te vullen met:
· een verse kopje koffie of thee na, à 2 p.p. (= tegen gereduceerd tarief)
· fruit à € 1 p.p.

NB: we serveren in het restaurant alles gedoseerd in het kader van duurzaamheid, we beperken het liefst zoveel mogelijk ons afval. Want immers: eens geserveerd kan het niet meer terug in de koeling. Maar er is genoeg, schroom niet extra bij te vragen aan de bediening, zij houden hier rekening mee!

Lunchcatering op eigen locatie

Wij verzorgen ook groepslunches op jouw (vergader-)locatie! In combinatie met onze zalenverhuur is het gratis, wil je los bestellen dan rekenen wij € 7,50 bezorgkosten. Alleen mogelijk voor de stad Groningen en omgeving (circa 5km).

  • Groepslunch externe catering à € 7,50 (2 belegde broodjes, zonder soep, met jus d’orange/melk)
  • Groepslunch externe catering à € 9,50 (2 belegde broodjes, met soep en jus d’orange)
  • Groepslunch luxe externe catering à € 11,00 (2 luxe belegde broodjes, met soep en jus d’orange/melk)

Vergaderarrangementen

Bij Zalenverhuur Oosterparkwijk kan je terecht om met jouw collega’s samen te werken of te vergaderen. Huur je een zaal dan kun je gebruik maken van onze (lunch) arrangementen.