NATUURLIJKE MANIEREN OM JE HUIS GEWELDIG TE LATEN RUIKEN

0

Natuurlijke manieren om je huis geweldig te laten ruiken

Niemand loopt graag een huis binnen dat stinkt naar afval, dieren of iets anders dat onaangenaam ruikt. Het gebruik van sommige van de producten op de markt, zoals spuitbussen, kan het milieu en uw gezondheid schaden. Hier zijn een paar tips die u kunt gebruiken om uw huis op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier fantastisch te laten ruiken.

Homemade Potpourri

Potpourri is een geweldige manier om je huis geweldig te laten ruiken. Het is gemakkelijk te maken en kost minder dan een kaars. Verzamel items van buiten zoals dennenappels, eikels en kleine stokjes. Neem dan sinaasappels, citroenen en limoenen en snijd ze in schijven. Doe ze in de magnetron tot ze uitgedroogd zijn. Combineer het gedroogde fruit, natuurartikelen en etherische oliën om er zelf een te maken.

Reukbal

Here is another idea that is so simple that your kids can make them while watching television. For this, all you need are oranges and cloves. Take the cloves and stick them into the orange like the image above. You can create designs to make them look fabulous for your home. These last usually about a week or so and make your home smell beautiful.

Sudderen

Het sudderen van natuurlijke items zoals citroenen, veenbessen en kaneelstokjes zal een geurige geur door je hele huis verspreiden. Het brouwsel zorgt voor een heerlijke geur die, wanneer gekookt, een stoom afgeeft die je lucht opfrist voor een geweldige huisgeur.

DUURZAME VLOERKEUZES

Previous article

KLEINE RUIMTES GROTER LATEN LIJKEN

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *