“LIEFDE EN VRIENDSCHAP GAAN NOOIT UIT DE MODE”

0

Carrie Bradshaw (een personage gespeeld door Sarah Jessica Parker in de romantische serie “Sex and the City”) was een trouwe voorstander van het belang van liefde en vriendschap.

Door levenslessen bewoog hij jarenlang de vezels en harten van duizenden fans, en zijn zinnen zijn in het geheugen van elke fashionista gebleven. Hier is een van mijn favorieten: ‘Ze zeggen dat niets voor altijd is. Verlangen veranderen, trends komen en gaan, maar vriendschap zal nooit uit de mode raken ”…

Hier zijn enkele cadeau-opties om liefde en vriendschap te vieren …

1. -Eeuwige liefde.

De legende gaat dat op de Milvio-brug, over de rivier de Tiber in Rome, een paar geliefden om een ​​eindeloze liefde te zweren, een hangslot met zijn naam aan een lantaarn hing.

Een hangslot is zonder twijfel een prachtig detail om een ​​belofte van liefde uit te drukken. De Phillips-stukken zijn gemaakt van messing, ijzer of laminaat en kunnen worden gepersonaliseerd met uw initiaal en die van uw partner en / of beste vriend.

2.-Geen felicitaties meer op Valentijnsdag via WhatsApp of Post-it …

Koop of maak een leuk cadeau, bewaar het in een super creatieve tas of doos en schrijf op een kaart alles wat je hart voelt voor die speciale persoon. In Miniso vind je alle fast fashion tools die je nodig hebt om het uit te drukken.

Als je een man bent en je wilt dat ze er “Pretty with Flowers” uitziet, wat is er dan beter dan een persoonlijk rozenarrangement naar haar huis te sturen met een liefdesverklaring.

3.-De God van liefde

Er is een meesterlijk en raadselachtig pre-Spaans juweel dat de pracht van de Mixtec-kunst en de welvaart van Mexico communiceert: “Xochipilli –Macuilxochitl”, “God of Love”, gemaakt in goud of zilver door de Monte Albán goudsmeden met behulp van de giettechniek aan de verloren was. De lijn is geïnspireerd op het originele stuk uit de 12e-15e eeuw na Christus, ontdekt in graf nummer 7 in de oude stad Monte Albán, Oaxaca.

4.-Met de tederheid van liefde.

In het geheugen koesteren we onuitwisbare momenten die tederheid onthullen; een onwankelbare waarde die respect en waardering oproept. Dit jaar presenteert Tous een collectie hartvormige en beervormige stukken samen met nieuwe hangers en leren riemen om allerlei soorten liefde te vieren: gepassioneerd, romantisch, vredig of vrienden.

5.-De kracht van een rode lippenstift.

Rode lippen geven altijd een elegante en krachtige look. En ik kan je verzekeren dat een lipstick het uitstekende cadeau is voor een modieuze vrouw. Bekijk deze voorstellen:

De iconische Rouge Dior, verkrijgbaar in drie tinten: puur rood 999, 520 feel good en 080 ted smile.

Artistry Signature Color (echt rood), gemaakt met een amway-formule die jojoba-olie en avocado combineert. De spiegel bevat led-licht, ideaal voor een perfecte toepassing.

6.-Een veilige plek om je liefdesgeheimen te beschermen

De beveiligingsbranche biedt verschillende voorstellen in maten en uitvoeringen. Een woonkluis in Yale-stijl is geweldig voor het bewaren van uw documenten, sieraden, geld en zelfs uw liefdesbrieven. Absoluut een zeer origineel cadeau voor deze 14 februari.

7.- Weet u niet wat u moet geven?

Koop online en maak verbinding met Mercado Libre, wat niet alleen uw zoektocht naar het speciale geschenk zal vereenvoudigen, maar u ook zal helpen het te selecteren op basis van uw type relatie. Op hun site vind je opties en promoties om die lange afstandsliefde, fijnproever, reiziger, nerd (ja, degenen die van technologie en videogames houden) of een cinefiele liefde te vieren.

DIGITALISEREN EN INNOVEREN: DE UITDAGING VAN GEGEVENSBEVEILIGING

Previous article

BINNENLANDSE ZAKEN IDEAS: INTERIOR DESIGN, DECOR, EN LAY-OUT TIPS:

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *