EEN VAN DEZE SCHOONHEIDSSCHILLEN WORDT -LITERAAL- ELKE DRIE SECONDEN VERKOCHT

0

Zelfs na twee decennia op het gebied van schoonheid krijgen de schillen van Dr. Dennis Gross nog steeds veel liefde. De Alpha Beta Daily Peel (Buy It, $ 88, sephora.com) heeft niet alleen een cultstatus van beroemdheden – waaronder Chrissy Teigen, Kim Kardashian, Selena Gomez, Constance Wu en Lily Aldridge – maar het is ook de beste nummer één -verkopende schil bij Sephora. Om nog maar te zwijgen, er wordt elke drie seconden een schil verkocht.

Toen Dr. Gross 20 jaar geleden voor het eerst de pelpads lanceerde, gaven andere dermatologen en experts hem een ​​serieuze ~ eye roll ~. Waarom? Omdat in de jaren 90 een chemische peeling bekend stond als hard voor de huid – en bovendien was het een professionele service waar je alleen van kon genieten bij je dokter. Dr. Gross bedacht het concept van “micropeeling” en bracht de Alpha Beta Daily Peels op de markt als de allereerste thuispeeling om acnelittekens, donkere vlekken, glans, vergrote poriën en tekenen van veroudering te bestrijden. (Zie ook: 10 gezichtspeeling om dode winterhuid te verbannen)

Als het woord ‘chemisch’ je bang maakt, samen met het idee om thuis een peeling uit te voeren, maak je geen zorgen. De schillen gebruiken alfa- en bètahydroxyzuren om de huid voorzichtig te exfoliëren (lees: laat je niet rood en rauw achter). De ingrediënten in de pads helpen het huidverwijderingsproces te versnellen, opeenhoping, smurrie en bacteriën te verwijderen en uw poriën vrij te houden van dode huid, waardoor u uiteindelijk een stralender teint krijgt.

De tweestaps AHA / BHA-pelpads zijn vooraf doordrenkt met zeven zuren – waaronder glycolzuur, salicylzuur en melkzuur – om de poriën te ontstoppen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en celvernieuwing te ondersteunen. De anti-verouderingspeeling is ook doordrenkt met amandelzuur (afgeleid van bittere amandel) om dode huidcellen te helpen verwijderen en de huidskleur en textuur te verbeteren. Ook geweldig? De pads zitten boordevol antioxidanten, vitamine E, vitamine C, rustgevende groene thee, wilgenbast (die ontstekingen helpt verminderen) en retinol, een krachtig ingrediënt dat de natuurlijke collageenproductie verhoogt.

Om te gebruiken, breng stap één aan op een schone, droge huid en borstel de schil in een cirkelvormige beweging rond je gezicht totdat de pad droog aanvoelt. Wacht twee minuten voordat u doorgaat met stap twee, met dezelfde techniek. En zorg ervoor dat je de schil maar één keer per dag gebruikt, ‘s ochtends of’ s nachts, om irritatie en roodheid te voorkomen. (Zie ook: De beste Retinol-producten voor elk huidtype, volgens Top Derms) Je kunt Dr. Dennis Gross Skincare Alpha Beta Daily Peel kopen op Sephora of de websites van Dermstore voor $ 88 – wat inderdaad een uitspatting is. (Hoewel je wel een maand lang dagelijkse applicaties krijgt.) Maar hier is een pro-tip: je kunt dezelfde exacte kit op Amazon scoren voor slechts $ 70. Een Amazon-recensent was opgetogen over hoe een professionele chemische peeling uit het verleden haar prachtige resultaten heeft opgeleverd, en nu kan ze dezelfde “resultaten behalen met de Alpha Beta Peel zonder de pijn en kosten.” Een andere shopper merkte op hoe het de hyperpigmentatie en donkere vlekken op haar gezicht hielp verlichten: “Mijn sproeten zien er lichter uit en mijn kleur lijkt avond te zijn.” En twee Amazon-klanten – een leeftijd van 66 en een leeftijd van 32 – zweren bij de peeling dat ze acne aanpakken en verwijderen, en noemen het “wonderbaarlijk” en een “huidredder”.

Hello world!

Previous article

VERFRIS JE SCHOONHEIDSROUTINE VOOR DE LENTE MET DEZE 3 TIPS VAN DE PROFS

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *