DEZE AROMATHERAPIE-DOUCHESTOMERS LATEN MIJN KLEINE BADKAMER AANVOELEN ALS EEN SPA

0

Toen ik op de middelbare school zat, schreef ik mijn afstudeerscriptie over de collectieve werken van Sylvia Plath. In wat alleen kon worden omschreven als een vereiste voor elk Tumblr-meisje uit de vroege jaren ’10, wierp ik me op de pagina’s van haar enige roman, The Bell Jar. Ik merkte dat ik een overweldigend gevoel van “hetzelfde” voelde aan de lijn: “Er moeten nogal wat dingen zijn die een warm bad niet zal genezen, maar ik ken er niet veel.”

Ik heb altijd een relatie gehad, maar als je het leven van een flatbewoner leeft, is een bad soms niet gewoon in beeld. Zonder een in mijn huidige appartement – voor de allereerste keer in mijn leven – merkte ik dat ik verlangde naar weken waarin ik me overgaf aan badbommen, piekerde over poëzieboeken en wijn dronk. (Tumblr-meisjes gaan niet dood, ze evolueren gewoon.) Maar omdat noodzaak de moeder van de uitvinding is, vond ik een hack om mijn warme douches bijna net zo ontspannend te maken: deze aromatherapie-douchestomers (Koop het, $ 23, amazon.com). (Zie ook: waarom een ​​bad gezonder kan zijn dan een douche)

Gemaakt met echte essentiële oliën, hebben Cleverfy’s Shower Steamers een beetje zelfzorg toegevoegd aan mijn dagelijkse routine. De set wordt geleverd met zes individueel verpakte tabletten gevuld met hun eigen aromatherapie-geuren, waaronder eucalyptus, lavendel, watermeloen, vanille en zoete sinaasappel, grapefruit en pepermunt. (U wilt ook uw winkelwagentje laden met huidverzorgingsnietjes van Lea Michele.)

Omdat ik de instructies niet las bij het openen van de verpakking, realiseerde ik me niet waarom de tablet maar een paar minuten duurde toen ik mijn voeten onder de douche plaatste. In tegenstelling tot een badbom, die je direct in het water laat vallen om te activeren, werken deze douchevriendelijke tabletten het beste wanneer ze verder weg in de hoek van de douche worden geplaatst, waar waterdruppels minder snel contact maken. Op die manier begint de warme stoom van de douche zachtjes het aroma van essentiële oliën af te geven terwijl de tablet langzaam wegsmelt tijdens de douche.

Amazon-shoppers lijken net zo dol te zijn op de douchetabletten en ze een 4,4-sterrenbeoordeling te geven. Hoewel ik de set weliswaar aan niemand anders heb geschonken dan ik sinds ik het ontdekte, ben ik het eens met kopers die zeggen dat ze een attent zelfzorgcadeau voor iemand in je leven zouden maken, omdat ze in zo’n schattige doos zijn verpakt. Hoewel ik de luxe van het weken in mijn eigen badkuip nog steeds erg mis, heeft het vinden van deze kleine stoomboten me geholpen het meeste uit mijn douches te halen. Tenminste, tot mijn huurcontract af is.

10 SCHOONHEIDSTIPS VOOR TIENERS

Previous article

ALLEEN REIZEN ZONDER ALLEEN TE ZIJN

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *