DE BESTE HAARTIPS

0

Op dit moment voelt het alsof je één artikel met schoonheidstips hebt gelezen, je hebt ze allemaal gelezen. Natuurlijk is het niet voor niets – beproefde hacks zoals het gebruik van een bobbypin voor eyeliner en het kroezen met een droger laken werken – maar ze laten ons niet echt opgewonden en inspireren ze ook niet om erop uit te gaan en dingen gemakkelijker maken. Dus gingen we terug naar de tekentafel en grilden de Glamour-editors die we zien er altijd fantastisch uit om te zien hoe ze het doen. De woorden “Vertel ons uw geheimen” zijn mogelijk gebruikt (het was niet overdreven agressief, maar we kregen antwoorden).

Stop steil haar achter je oren terwijl het aan de lucht droogt.

“Ik heb deze truc jaren geleden opgepikt van Harry Josh, de stylist achter de iconische golven van Gisele, en ik heb niet achterom gekeken. Mijn haar is plat en fijn en buigt zelden, maar als ik dit doe, wordt het aan de lucht gedroogd tot een gemakkelijke golf met precies de juiste hoeveelheid beweging – het heeft zelfs geen product nodig om te blijven. Het heeft me talloze ochtenden bespaard als ik geen tijd meer heb om mijn haar te doen. ” —Lindsay Schallon, senior digitale schoonheidsredacteur

Ruil een oud T-shirt in voor je haarhanddoek.

“Teddi Cranford, die mijn haar knipt, vertelde me ooit dat ik een schoon T-shirt (in plaats van een gewone handdoek) moest gaan gebruiken om mijn haar na het douchen in te pakken; het vermindert kroezen en breuk. Ik heb die truc gebruikt ( met veel succes) totdat ik deze geniale Aquis microvezel-tulbandhanddoek in handen kreeg. Terwijl de ene 30 dollar kost en de andere op je wacht in je kast, leveren ze hetzelfde eindresultaat: zachtere, glanzender krullen. ” —Simone Kitchens, associate beauty director

Maar probeer voor strandgolven papieren handdoeken.

“Toen ik mijn haar strandgolven ging laten permanenten, zei de haarstylist Jean Oh me dat ik een papieren handdoek moest gebruiken om mijn haar aan de lucht te laten drogen en mijn krullen intact te houden. In plaats van de krullen te verpletteren met een zware handdoek of ze met hete lucht, ik knijp mijn vochtige krullen op met een papieren handdoek en ze komen tot leven. ‘s Ochtends maak ik mijn haar een beetje nat en doe hetzelfde, en laat het dan aan de lucht drogen. Ik gebruik bijna nooit een föhn nu.” —Erin Reimel, weekendschrijver

Beheers “squishing” voor meer gedefinieerde krullen.

‘Ik heb de meest genuanceerde krulregimes ooit gelezen terwijl ik een verhaal deed over Reddit-haarroutines, maar het enige dat bij me blijft hangen? Verplaats je haarproducten naar de douche en doe ze er meteen in nadat je het water hebt uitgezet. Het lijkt erop dat het een enorm verschil zou moeten maken om het product erin te doen als je haar nog nat is – of zoals Reddit het “squish to condish” noemt – maar ik merk een duidelijke verandering wanneer ik het doe. Bouncy, gedefinieerde, pluisvrije krullen volg altijd. ” —Rachel Nussbaum, schoonheidsschrijver

Een zeef werkt verrassend goed als diffuser.

“Aangezien ik mezelf niet op tijd met voldoende consistentie uit bed sleep om geld op een diffuser te laten vallen, gebruik ik een pastafilter als ik glanzende, föhngedroogde krullen wil. Het is te gek: draai je hoofd gewoon in de zeef (eerst wassen of door spaghetti-residu lijkt het alsof je roos hebt) en droog het haar in de zeef. Stapel er gewoon delen van je haar in en boem: glanzende, pluisloze krullen. ” —Amber Rambharose, schoonheidsredacteur

5 SCHOONHEIDSTIPS DIE ELKE VROUW MOET WETEN

Previous article

HOE U UZELF DE PERFECTE BRAZILIAANSE WAX VOOR THUIS KUNT GEVEN

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *