BINNENLANDSE ZAKEN IDEAS: INTERIOR DESIGN, DECOR, EN LAY-OUT TIPS:

0

Als het gaat om werken bij u thuis, is het belangrijk om een ruimte te creëren die aan al uw behoeften kan voldoen. Thuiswerken kan met veel afleiding en verleidingen gepaard gaan. Of je nu een extra kast hebt om te bouwen of een logeerkamer die nooit wordt gebruikt, een thuiskantoor kan overal zijn. Het is belangrijk om een ruimte te creëren die creativiteit, concentratie en geluk bevordert. Laat u inspireren door deze ideeën voor uw thuiskantoor en ga aan de slag om uw eigen oase te creëren om van te genieten met deze toptips!

Hoe zet ik een thuiskantoor op?

Denk om te beginnen na over de essentiële zaken die je nodig hebt. Een thuiskantoor heeft niet veel meubels nodig. Slechts een paar basisbenodigdheden. Een bureau, een comfortabele stoel en wat opbergruimte is alles wat je nodig hebt om een productieve ruimte in te richten. Denk buiten de doos en gebruik een eettafel in plaats van een bureau. Er is veel meer oppervlakte om mee te werken en u kunt stoelen toevoegen voor wanneer er bezoekers binnenkomen om te kletsen. Als u een thuiskantoor met een raam heeft, plaatst u het bureau met uitzicht. In staat zijn om naar de natuur te kijken is geweldig voor een visuele pauze.

Hoe organiseer ik mijn thuiskantoor?

Er is niets zo frustrerend als het niet vinden van dat ene stuk papier waar je naar op zoek was, dus organisatie is de sleutel bij het ontwerpen van een thuiskantoor. Verticale opslag is een geweldige manier om muurruimte te gebruiken en efficiënt te houden. Als je van een minimalistische ontwerpstijl houdt, zijn deuren om de rommel te verbergen een must.

Waar moet ik mijn thuiskantoor neerzetten?

A home office can be its own room or even just its own corner. With a little creativity, you can create a home office anywhere. In many cases, there isn’t enough space to dedicate an entire room to be your own office, which is why many offices are multi-use spaces. Vermijd, indien mogelijk, gebieden met veel verkeer waar het gemakkelijker is om afgeleid te worden. Overweeg in plaats daarvan welke kamer in uw huis de stilste is? Zonlicht is een instant sfeerbooster, dus het is ideaal om een kamer met veel natuurlijk licht te kiezen.

Welke kleur is het beste voor een thuiskantoor?

Het kiezen van de juiste kleur voor het interieurontwerp van uw thuiskantoor is zo belangrijk. Als u zich in een creatief veld bevindt, wilt u een kleur kiezen die creativiteit bevordert, terwijl als uw werk veel concentratie vereist, u een kleur wilt kiezen die rustgevend is en productiviteit oproept.

Welke kleuren moeten worden vermeden?

Volgens de kleurenpsychologie zijn er zeker enkele kleuren die niet ideaal zouden zijn voor een thuiskantoorontwerp. De kleur rood heeft een zeer hoge energie, waardoor de angstniveaus kunnen piekeren. Verzadigde tinten kunnen ook storend zijn, dus vermijd limoengroen, feloranje enz. Aan de andere kant van het spectrum is wit niet de beste keuze voor een thuiskantoorontwerp. De kleur wit kan leiden tot vermoeidheid en vermoeide ogen, dus als je de hele dag al op je computer zit, is dat iets dat je wilt vermijden.

“LIEFDE EN VRIENDSCHAP GAAN NOOIT UIT DE MODE”

Previous article

Hoe u uw huis voldoende schoon kunt houden. vier dagelijkse routines

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *