7 TRUCS DIE ALTIJD WERKEN OM DE MOOISTE VAN DE NACHT TE ZIJN

0

Tussen het ‘ik ben binnen vijf minuten klaar’ dat we soms zeggen en het ‘ik heb twee weken nodig om me voor te bereiden op een feestje’ is er een middenweg die meestal veel beter werkt.

Heeft u een afspraak, een evenement of gaat u simpelweg uit met uw vrienden, dan leggen wij in 7 eenvoudige stappen uit hoe u uw uitstraling kunt verbeteren.

Als je een belangrijke gebeurtenis aan de horizon hebt, is het goed om een ​​basisroutine van zorg zo goed mogelijk voor te bereiden. Met een goed gezicht wordt het begrepen. We beloven dat het niet erg ingewikkeld is, maar laat ook die middag niet alles liggen want dan werkt het niet. Richt.

Ogen

Het is misschien wel het grootste esthetische probleem voor mannen, omdat donkere kringen en wallen het eerste grote leeftijdssymptoom zijn dat duidelijk wordt gezien en meestal verschijnt rond de leeftijd van 30 jaar. Als je er geen controle over hebt, raden we je aan om bij te praten twee weken van tevoren. Gebruik elke dag een goede oogcontour (tweemaal, zelfs), want je beste bondgenoten zijn anti-donkere kringen en een antioxidantcrème. Als het iets is wat je normaal gesproken doet, heb je minder werk: het zal alles terugbrengen tot een goede nachtrust, dat is heilige hand.

Hydratatie

Als het evenement serieus is – het onze is – kan het interessant zijn om te overwegen om voor een professionele huidreiniging te gaan. Omdat er dingen en producten zijn die niet thuis kunnen worden gemaakt of gebruikt. Doe het natuurlijk een week later: er kunnen kleine irritaties optreden die geen tijd geven om te verbeteren. Als je gebruikelijke routine goed is en dagelijkse reiniging en hydratatie omvat, zou je in principe geen problemen moeten hebben tijdens de grote dag. Om te weten of alles goed gaat, kijk in de spiegel en probeer geen spoor van glitter te zien.

Exfoliëren, ja of nee?

Er bestaat nogal wat consensus over de noodzaak om te scrubben, want hoewel de huidcellen zich min of meer maandelijks vernieuwen, maken het verstrijken van de tijd en andere omgevingsfactoren het proces moeilijk en moeten we ze een beetje helpen.

De huid is zuurstofrijk en dat is goed voor ons algemene uiterlijk. Het is echter moeilijker om af te spreken hoe vaak we het moeten doen: het ding zou tussen twee keer per maand en één keer per week zijn als onze huid bijzonder vettig is.

Om het thuis te doen, is een fysieke exfoliant (een crème, een gel van die met ‘granieten’ die schoon zijn) beter dan een chemische. Maar wees voorzichtig, want de gevoelige huid is geïrriteerd door dit proces, dus niets om dezelfde middag van het feest te scrubben.

Baard

Als je een baard hebt, is het proces vergelijkbaar met dat van de huid, maar met specifieke producten: een goede reiniging met geschikte gels en een olie om het daarna te hydrateren. Als het bijzonder lang is, vergeet dan niet dat het met speciale zorg moet worden gedroogd. En zoals Tom Ford zei: “beheer al die shots” vanaf de rest van het gezicht.

Geen experimenten op het haar

Het is prima om je haar met opzet te knippen voor het evenement (de nek repareren, bakkebaarden, een beetje knippen …) maar er is één ding om in gedachten te houden: geen experimenten. Knip je haar zoals altijd en waar altijd. De tests voor na het feest.

Handen Manicure. Dat is een goeie meloen. Het hebben van verzorgde handen en nagels is een van die sleutels die in alle gidsen voorkomen … maar we letten er nooit op. En het is jammer, want zo moeilijk is het niet. Leid jezelf door de vorm van je nagelriemen om de nagel te vormen; knip ze nooit recht, volg hun natuurlijke hoek; laat een klein ‘wit’ gebied achter, snij niet volledig; maak ze heel goed schoon en gebruik, als je wilt, een licht vijltje. En hydrateer altijd je handen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN KOKOSOLIE? GEBRUIKT VOOR KOKOSOLIE VAN BAKKEN TOT SCHOONHEID

Previous article

10 SCHOONHEIDSTIPS VOOR TIENERS

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *