5 SCHOONHEIDSTIPS DIE ELKE VROUW MOET WETEN

0

Rechtop staan, zelfverzekerd zijn, in jezelf geloven – dit zijn allemaal belangrijke manieren om je op je best te voelen. Maar zoals elke vrouw die ooit voor een spiegel heeft gestaan je kan vertellen, tellen ook schoonheidsgeheimen!

Hoewel onze manier van kijken misschien maar een deel is van wie we zijn, is het nog steeds een deel van ons. En het gevoel dat je er op je best uitziet, kan een echte zelfvertrouwenbooster zijn.

Er op uw best uitzien hoeft ook niet ingewikkeld of duur te zijn. Experts zeggen dat de meesten van ons eigenlijk alleen maar hoeven te letten op een paar basisschoonheidsgeheimen – essentiële dingen die je kunnen helpen er goed uit te zien en je goed te voelen zonder veel tijd of geld te spenderen.

Om u te helpen de schoonheidstips te vinden die echt werken, sprak WebMD met de beste experts op het gebied van huidverzorging en schoonheid, die afscheid namen van hun persoonlijke tips om er geweldig uit te zien:

Schoonheidstip 1: Onderschat nooit de kracht van Moisturizer:

Schoonheidstip 2: zonnebrandcrème is uw beste antiverouderingsproduct

Schoonheidstip 3: Kies verstandig uw reinigingsmiddel

Schoonheidstip 4: Gebruik de juiste tools voor de juiste baan

Schoonheidstip 5: update haar en make-up elke 2 jaar

Experts zeggen dat het veel te laat is als je je niet eens kunt herinneren wanneer je je haar en make-up voor het laatst hebt veranderd.

“Idealiter zou je imago, inclusief haar en make-up, minstens om de twee jaar moeten worden bijgewerkt – en eerder als de stijlen drastisch veranderen”, zegt Beverly Hills haarexpert en QVC-persoonlijkheid Nick Chavez.

Door je look actueel te houden, zegt Chavez, zie je er ook jonger en moderner uit. ‘Niets dateert een vrouw meer dan verouderd haar en make-up’, zegt Chavez.

Als het een tijdje geleden is dat je een verandering hebt ondergaan, bezoek dan de make-upbalies in je favoriete afdeling of schoonheidssalon en wees niet bang om hulp te vragen. De meeste van de betere lijnen worden verkocht door make-upartiesten die je snel kunnen inlichten over wat er nieuw is.

VERFRIS JE SCHOONHEIDSROUTINE VOOR DE LENTE MET DEZE 3 TIPS VAN DE PROFS

Previous article

DE BESTE HAARTIPS

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *