5 DINGEN DIE NIEMAND JE VERTELT OVER WONEN IN EEN KLEIN HUIS

0

1. Een klein huisje lost niet al je problemen op.

Het lijkt erop dat veel kleine huis-tv-programma’s het doen lijken alsof een klein huis een magische pil is om al je problemen op te lossen. En hoewel het leven in een klein huis kan helpen met je financiën, je kan helpen meer te reizen en je kan helpen je doelen te bereiken, zal het niet al je problemen voor je oplossen. Je moet nog steeds werken om je doelen te bereiken.

2. Wonen in een klein huisje kan illegaal zijn.

Hoewel veel mensen de legaliteit van kleine huizen omzeilen, kan het voor u een zorg zijn. In sommige extreme gevallen moet u mogelijk inpakken en verhuizen, omdat het, afhankelijk van uw omgeving, illegaal is om in een huis op wielen of in een kleine ruimte te wonen. Volledige openbaarmaking: ik ben geen advocaat en u zult uw provincie- en stadsvereisten willen controleren om te beslissen of de risico’s de beloningen waard zijn.

3. Je zult waarschijnlijk alle geluiden horen en alle geuren ruiken.

Hé, we worden hier echt. Het is een kleine ruimte. Als die dingen je ongemakkelijk maken, speel dan wat muziek, zet een ventilator aan of steek een kaars aan. Maar eerlijk gezegd is het beter om je gewoon op je gemak te voelen met de lichaamsfuncties van je huisgenoot.

4. Uw huis wordt snel rommelig.

Toen ik voor het eerst aan mijn kleine huisreis begon, dacht ik dat het een makkie zou zijn om mijn huis schoon te houden. Maar ik had niet verwacht dat de hele ruimte er rommelig uit zou zien als er maar één ding misplaatst is in een kleine ruimte. En als je vuil opspoort, heb je overal in huis vuil. Gelukkig gaat het opruimen in een klein huis veel sneller dan in een standaardhuis.

5. Het kan isolerend aanvoelen.

Soms voelde ik me moedig om anders te leven dan al mijn vrienden. En soms voelde het erg isolerend. Destijds was ik de enige die ik kende die in een klein huis woonde. Er was geen enorme gemeenschap van kleine huisjes en het was allesbehalve normaal. Gelukkig veranderen er nu dingen

Beste kamerplanten om je huis op te frissen

Previous article

DUURZAME VLOERKEUZES

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *