4 VRAGEN DIE U MOET STELLEN VOORDAT U EEN INTERIEURONTWERPER INHUURT

0

So, you’re ready to give your home a new look but don’t know where to start? Don’t worry, there’s an entire job dedicated to such projects. Enter: your home’s new knight in shining armor—A.K.A. an interior designer. But just like any relationship, you’re going to need to find the one that clicks with you in more ways than one. How do you hire that perfect interior designer? Well, you can start by running through a few important questions:

1) Wat zijn uw tarieven?

Voordat u aan de slag gaat met een interieurontwerper, moet u realistische verwachtingen scheppen. Dit is grotendeels gebaseerd op uw budget en wat uw ontwerper ermee kan doen. Het is belangrijk op te merken dat dit voor iedereen anders zal zijn. Als u uw ontwerper meer creatieve vrijheid wilt geven, wees dan bereid om wat flexibeler te zijn met uw budget of zoek naar manieren om uw spaargeld snel te laten groeien. Ontwerperkosten kunnen variëren van een paar honderd dollar tot een paar duizend, dus zorg ervoor dat u samenwerkt met iemand die zowel bij uw budget als bij uw ontwerp past.

2) Wat omvat uw diensten?

Niet elke interieurontwerper biedt hetzelfde pakket. Hun diensten kunnen bestaan uit ontwerpadvies, meting en beoordeling van locaties, ontwerpconcepten, aanbestedingen, enzovoort. Voordat u een ontwerper inhuurt, moet u eerst een idee krijgen waar u voor betaalt. Uiteindelijk wilt u samenwerken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in de services die u nodig heeft voor uw project en dat u niet probeert te verkopen aan tal van andere onnodige services. Als u bijvoorbeeld vooral op zoek was naar inspiratie met betrekking tot wat meubels en decoratieve stukken uw kamer een nieuwe opknapbeurt geven, kan het overdreven zijn om een interieurontwerper in te huren die gespecialiseerd is in grotere interne architectuurprojecten waarbij het gebouw kan worden betrokken of afgebroken muren.

3) Wie zal aan dit project werken?

Bij het interviewen van een binnenhuisarchitect kan blijken dat ze zonder team werken. Afhankelijk van de schaal van uw project, kan dit een rode vlag zijn. Bij de meeste projecten zijn veel bewegende delen betrokken. Daarom is het handig om een aantal professionals met verschillende expertisegebieden samen te laten werken om uw project tot het einde door te voeren. Wees niet bang om te vragen naar kwalificaties of voorbeelden van soortgelijke projecten die ze in het verleden hebben gedaan. Net zoals u een arts voor een grote operatie zou onderzoeken, moet u uw interieurontwerper onderzoeken voordat u ermee instemt om met hen samen te werken.

4) Wat gebeurt er als ik het ontwerp niet mooi vind?

In de meeste gevallen kunt u die ongemakkelijke situatie vermijden waarin u het niet eens bent met iemands ontwerpplannen door naar hun online portfolio met eerder werk te kijken en te bepalen of hun stijl overeenkomt met die van u. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te weten wat er kan worden gedaan als hun ideeën niet precies zijn waarnaar u op zoek was. Deze meningen worden het best geuit tijdens de conceptuele fase wanneer er geen aankopen zijn gedaan en het team hun ideeën aan u presenteert. Wees open, maar wees eerlijk tegen jezelf. Het kan even duren om een interieur te creëren dat perfect bij je past, waarin je smaak kan veranderen of evolueren. Desalniettemin is uw huis voor u en u alleen, dus het resultaat zou er een moeten zijn die uw persoonlijke stijl weerspiegelt en waar u blij mee bent.

KLEINE RUIMTES GROTER LATEN LIJKEN

Previous article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *