10 SCHOONHEIDSTIPS VOOR TIENERS

0

Niet alle schoonheidstips en -adviezen zijn voor elke leeftijd hetzelfde. Net zoals verzorging en make-up voor vrouwen in de jaren 40 of 50 ideaal zijn voor die leeftijd, verdient het geval van jonge vrouwen ook andere make-up en huidverzorging.

Op een leeftijd die nog tussen kindertijd en volwassenheid ligt, kunnen we niet doen alsof we dezelfde look gebruiken en misschien is de zorg minder intens. Blijf iMujer lezen en leer meer over deze 10 schoonheidstips voor tieners.

# 1 Gebruik geen make-up foundation

Als je last hebt van acne, kun je het beste de stap van de vloeibare of romige foundation overslaan. Dit product is niet gemaakt voor jongeren, maar voor oudere vrouwen. Als je wat plekjes wilt verbergen, raden we aan om vochtinbrengende crème met kleur zoals BB Cream of blush powder te gebruiken.

# 2 Los je acneprobleem op

Heeft u acneproblemen? De grootste fout die u kunt maken, is het niet raadplegen van de specialist. Investeer de tijd en het geld die nodig zijn in een goede behandeling, probeer geen crèmes of lotions zonder eerst contact op te nemen met wie hiervan op de hoogte is.

# 3 Test je make-up voordat je hem koopt

Omdat je geen make-up foundation kunt gebruiken, trakteer jezelf dan tenminste op wat glanzende lipsticks en eyeliners. Ook poeder en blos. De beste manier om te weten of de kleur je bevalt en er later geen spijt van krijgt, is door hem te proberen voordat je hem koopt.

# 4 Gebruik zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is het eerste product dat u overdag op uw huid moet aanbrengen, ook als het troebel is. Dit is een van de goede gewoonten die je zullen helpen om een gezonde en stralende huid te behouden als je opgroeit.

# 5 golvend haar

Wat is er beter dan natuurlijke golven in het haar! Om dit te bereiken, verdeel je je haar in highlights en gebruik je de krultang, waarbij je voor elke sectie de omgekeerde richting toepast.

# 6 Breng de zelfbruiner vroeg aan

Zelfbruiners hebben over het algemeen sterke geuren en als u besluit om een beetje toe te passen om naar dat zeer belangrijke feest te gaan, raden we u aan het een paar uur eerder te doen. Op deze manier zal de geur van het product vervagen, maar het effect blijft.

# 7 Verwaarloos je nagels niet

Probeer je nagels schoon en gevijld te hebben, zodat ze allemaal even lang zijn. Als je ze schildert, wacht dan niet tot al het poetsmiddel is losgekomen voordat je het opnieuw schildert.

# 8 Gebruik niet te veel eyeliner

Gebruik niet te veel eyeliner, laat staan de binnenkant van je ogen, omdat je ogen er kleiner uitzien. Je kunt het een beetje vervagen.

# 9 Problemen met vettig haar

Als je probleem erg vettig haar heeft, probeer dan droge shampoo als je donker haar hebt. Als je haar licht is, zal het gebruik van babypoeder bij de wortels helpen.

# 10 Durf lagen haar te dragen

Lange haarlagen zijn ideaal voor alle haartypes, of ze nu steil, golvend of gekruld zijn. Hierdoor ziet je fijne haar er dikker uit. Overdrijf het natuurlijk niet en voeg niet te veel lagen toe.

7 TRUCS DIE ALTIJD WERKEN OM DE MOOISTE VAN DE NACHT TE ZIJN

Previous article

DEZE AROMATHERAPIE-DOUCHESTOMERS LATEN MIJN KLEINE BADKAMER AANVOELEN ALS EEN SPA

Next article

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *